Brom Toon van Eneco, groeten uit Houten

July 29, 2017

Alweer 4 jaar lang sinds we de Brom Toon van Eneco voor het eerst hoorde en alweer anderhalf jaar sinds de Brom Toon is aangetoond en we als omwonenden eindelijk eens geloofd werden. En we zouden graag willen zeggen: "Na 4 jaar is het dan eindelijk zo ver!", maar er is helaas helemaal niets veranderd.


In augustus 2013 komen de eerste klachten binnen over Brom Toonen van Eneco, maar wat omwonenden van Windpark Houten dan nog niet weten, is dat Eneco de klachten van slechts een handje vol omwonenden wel serieus neemt. Daar gaat men aan de slag en isoleert men de windturbine tegen de Brom Toon. Dat helpt een vijftal huishoudens en dat is natuurlijk hoe het hoort.

 

Maar naar de andere 100 huishoudens toe die last hebben van ernstige nachtrustverstoring (bron: onderzoeksrapport Copernicus Instituut), zwijgt Eneco in alle talen. Er worden allerlei andere oorzaken aangedragen die de Brom Toon zouden veroorzaken, maar de windturbines zijn het niet. Zelfs na een geluidsonderzoek door bureau M+P in maart 2016, die concludeert dat de Brom Toon zeker wel van de windturbines komt, blijft Eneco in alle staten ontkennen. Met als gevolg dat anderhalf jaar na dat rapport er nog steeds geen actie is genomen om de Brom Toon van Eneco te verhelpen.

 

Daarom hebben we vanuit Stichting Gigawiek deze website opgezet, hier komen verhalen van omwonenden te staan die vertellen hoe de Brom Toon van Eneco inbreuk pleegt op onze nachtrust. Echte verhalen van echte mensen.

 

Welkom in de nieuwe wereld, de wereld waarin geld verdiend wordt over de rug van de nachtrust van omwonenden. 

Please reload

Recent Posts

January 14, 2019

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

 

STRIJD MEE TEGEN OVERLAST, ZEG ENEECO TEGEN ENECO !

Follow

  • Giga Twitter
  • Giga Facebook
  • Giga website

Contact

Address

Windpak Houten, Netherlands

Deze site verzamelt persoonlijke meningen van de schrijvers en vertegenwoordigt niet noodzakelijkerwijs de mening van Stichting Gigawiek.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now