Search
  • Willemijn

Het was er weer


Dit moet ik eigenlijk op www.toonvaneneco.nl schrijven, maar ik doe het toch hier. Vannacht was het geluid er weer ( Brom Toon Eneco ) en konden we weer niet ongestoord slapen. Terwijl de gemeente Houten en Eneco alle tijd nemen om de belofte na te komen om de Brom Toon weg te nemen, duurt ons drama voort.

Het is nu augustus 2017, 4 jaar nadat ze aangezet zijn. 4 jaar steeds weer afwachten of het een goede nacht word of een slechte. Oplossingen komen er niet. Eneco wil geen echte oplossing voor problemen ze wilt een oplossing voor de portemonnee. Want het windpark Houten is al jarenlang verlieslatend. Windmolens draaien op subsidie weet u nog? Vannacht terwijl ik wakker lag dacht ik ineens dat ik maar eens na ga vragen hoeveel subsidie er in windpark Houten is gegaan. Zo weten we snel meer.


52 views

STRIJD MEE TEGEN OVERLAST, ZEG ENEECO TEGEN ENECO !

Follow

Contact

Address

Windpak Houten, Netherlands

©2017 by Gigawiek. Eneco hackers: you're watching, we're tracing. Have fun ;)