Search
  • Willemijn

Brom Toon van Eneco is gevonden!


Eindelijk. We kunnen WEER bewijzen dat we waarheid spreken. Eerst gaf het rapport 'Evaluatie Windpark Houten' van het Copernicus Instituut ons gelijk over handhaving en geluid. Nu geeft het rapport 'Onderzoek herkomst bromtoon Houten' ons gelijk want de Brom Toon komt zeker weten van de windmolens van Eneco. van windmolen nummer 1 (de Poldermolen) om precies te zijn. Wij wisten dat al, maar zoals altijd verkeerden de gemeente Houten en Eneco in vergaande staat van ontkenning.

Het is wel spannend wat er nu gaat gebeuren, hoe snel er een oplossing komt. Want 2 jaar geleden was hetzelfde aan de hand bij windmolen nummer 3 en die was echt in no time geïsoleerd en was de brom toon van Eneco weg. Wat ook spannend is, is de vraag wanneer we nu eens op ons woord geloofd gaan worden door de gemeente Houten en Eneco. Na 2 rapporten die ons gelijk geven is het wel tijd dat er eens een excuus komt aan ons en dat we voortaan gewoon geloofd worden. Ik heb er een hard hoofd in, voor alles wat we zeggen zullen we wel een rapport nodig hebben. Vast staat dat bromtonen bij windmolens niet nieuw zijn, 10 jaar geleden verscheen dit bericht al: http://www.omroepflevoland.nl/nieuws/35105/onderzoek-naar-bromtoon-windmolens


7 views

STRIJD MEE TEGEN OVERLAST, ZEG ENEECO TEGEN ENECO !

Follow

Contact

Address

Windpak Houten, Netherlands

©2017 by Gigawiek. Eneco hackers: you're watching, we're tracing. Have fun ;)